Clubkampioenschappen 2022

08 mei 2022


Doe ook mee aan de Clubkampioenschappen 2022! De Clubkampioenschappen worden in drie weken gespeeld: dubbels, singles en mix. Iedere week wordt afgesloten met een finaleweekend. Deelname is mogelijk in de categorieën 5/6/7 en 8. Er is een open categorie en bij voldoende belangstelling kan er ook gespeeld worden in de 50+ categorie.

Aanmelden voor de singles is al mogelijk via deze link en kan tot 24 augustus. De Clubkampioenschappen Mix worden gespeeld tussen 29 augustus en 4 september. 

Onderstaand tref je de toernooiregels. Wat vooral van belang is:
Per koppel kan 1 verhindering worden opgegeven. Overleg dit dus goed met je dubbelpartner. In het finaleweekend worden geen verhinderingen geaccepteerd. Op werkdagen worden twee rondes gespeeld: om 17 uur en om 19 uur. Kan je niet om 17 uur spelen? Dan telt dit niet als een verhindering. 

Toernooireglement Clubkampioenschappen 2022  
Hoofdregels:
1)      Eigenlijk is het heel gewoon, wij houden onze banen en ons park schoon
2)      Met aanmoedigingen langs de kant zijn wij altijd blij, want iedere tennisser bij TC de Burght is een kei
3)      In het finaleweekend ben je volledig beschikbaar, want bij TC de Burght is iedereen een potentiële winnaar
4)      A “piece of cake”, inschrijven in 1 categorie per week.
5)      Je kan je inschrijven in je eigen categorie, of een lagere categorie
6)      Bij dubbels en mix gaan we voor de euforie, inschrijving op de laagste ranking (van het koppel) per categorie
7)      Ben je 18 of ouder of word je in 2022 18 jaar? Dan ben je van harte welkom
8)      Ben je 50 of ouder of word je in 2022 50 jaar?  Bij voldoende belangstelling maken wij een handgebaar.  We maken dan een aparte categorie, voor de 50+ victorie.
9)      Bij terugtrekken gedurende de week, laat je de hele poule in de steek. Alle eerdere uitslagen tellen niet meer mee, zo houden we een fair play.  
10)   Eén verhindering (per koppel) is oké, daar houden we rekening mee.
11)   Ben je overdag of vanaf 5 uur beschikbaar, dan zijn wij je heel dankbaar. Geef het aan, dan passen wij (waar mogelijk) de planning daarop aan.
12)   In de poules en halve finales wordt er gespeeld om 2 gewonnen sets, bij een derde set gaan we voor nieuwerwets. Een supertiebreak wordt dan gespeeld, zoals  het competitievoorbeeld (ook voor de singles).
13)     In de finales wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, alleen dan gaan we voor ouderwets. Een derde set kan dan nodig zijn, voor de tennissers onder ons met goede conditie, super fijn (zowel dubbels, mix als singles). 

Planning clubkampioenschappen dubbel v03062022.pdf

Nieuwscategorieën